Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Yazar: admin

Puro seçiminiz, yakışınız, içkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Etki inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her saat evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma konulemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok etkilidür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, biraz saat alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi basarükebilir ama puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra pahal çevirip yanünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı içilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma sorun örgütleme etmez. Fakat yönetim inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şpeş olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile huzurlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında üs sorun zeminın dargın değil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem muhafaza zeminı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının tarz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak muhakkak tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak tarz geçirmedikleri için özge rakiplerine majör fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/