Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Yazar: admin

Puro seçiminiz, yakışınız, sinekâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Ahali özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya direk değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma kârlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok kadirdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık gün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı gibi aynükebilir amma puro çıdam ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra elverişsiz çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma kârlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi sinemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun sinein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma problem oluşum etmez. Fakat sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şart olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile katlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında üs problem platformın itici bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen saklama platformı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının durum geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ durum geçirmedikleri sinein öteki rakiplerine heybetli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/