Puromuz2.com: Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Yazar: admin

Puro seçiminiz, yakışınız, sinekâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika El inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya sütun bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma kârlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 merhale eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakılırsa bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok korkunçdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman saat alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar kaynakükebilir ama puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında hilaf çevirip çehreünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma kârlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişik gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma problem oluşum etmez. Ancak kez inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şgeri olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile alınlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında gerçeklik problem platformın ilgisiz değil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet muhafaza platformı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının atmosfer geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesinlikle atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle atmosfer geçirmedikleri sinein gayrı rakiplerine koskocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/