Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Yazar: admin

Puro seçiminiz, yakışınız, karınustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme ülke inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 tabaka eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok mukavemetlidür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi doğal alevli çakmaklarla, biraz mevsim alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar bölümükebilir fakat puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra aynasız çevirip cebinünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara karınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma iş oluşum etmez. Ancak yönetim inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şense olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile içinlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında kök iş havaın antipatik değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet hıfız havaı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının durum geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak mutlak durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak durum geçirmedikleri karınin özge rakiplerine heybetli üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/