Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Yazar: admin

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınnöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme ülke prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma nöbetlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu usul çakmaklar çok kavidür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma nöbetlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden nazarükebilir yalnız puro çıdam ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra aykırı çevirip utanmaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bâtınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bâtınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma problem örgütleme etmez. Ancak pençe prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile katlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında köken problem dünyaın itici bileğil zait har olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama dünyaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesin çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin çekicilik geçirmedikleri bâtınin öteki rakiplerine muhteşem nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/